Security

Zaštitite vaše poslovanje i poboljšajte sigurnost podataka

Sigurnost i zaštita podataka su daleko najvažnija stvar u svakom poslovanju. Uz pomoć našeg tima za podršku, vaše je da se posvetite važnijim stvarima, kao što je recimo vaš posao.

Sigurnost u IT industriji nije nešto što se uradi po principu “podesi i zaboravi”, već se mora kontinuirano usavršavati, pratiti, podešavati. To dakle zahtjeva da sve komponente budu dobro osmišljene, implentirane kao i konstantno nadzirane i dograđivane, kako bi pratile nove tehnološke izazove koji se svakodnevno pojavljuju.

Ono što želimo posebno da naglasimo je da smo partneri observIT sigurnosnog rješenja koje objedinjuje nadzor korisnika, naprednu analitiku ponašanja, kao i nepobitnu vizualnu forenziku.

ObservIT je najučinkovitije rješenje za upravljanje ranjivostima, praćenje korisničkih aktivnosti, snimanje, arhiviranje i reprodukcija sesija udaljenih i konzolnih pristupa za sve platforme. Praćenje aktivnosti i pravljenje izvještaja je omogućeno u realnom vremenu.

Endpointprotector rješenje po principu ključ u ruke, omogućava osiguranje podataka i prevencija njihovog gubitka putem mobilnih uređaja, te MDM (upravljanje mobilnim uređajima).

WatchGuard rješenja vam daju kompletnu kontrolu nad internet prometom, omogućuju napredne zaštite svih wrsta računarskih mreža kako standardnih tako i WIFI. Napredni firewall kao i alati za antispam i e-mail zaštitu, te enkripciju, pružaju vam potpunu kontrolu nad vašim sistemom.