Web i e-mail

Web stranica kao ogledalo firme.

Iako kod nas, pretežno u malim i srednjim firmama, još uvjek vlada mišljenje da je web stranica “nešto” što se treba imati radi adrese i telefona, ljudi postaju svjesni važnosti online prezentacije i postojanja u “www” svijetu.

Ono što prvo preporučujemo klijentima, je da urade web stranicu koja će koristiti njima samima u cilju bolje promocije i prezentacije usluga i proizvoda.

Planiranje

Kada postanete svjesni važnosti posjedovanja kvalitetne web prezentacije, Mi smo tu da vam pružimo ekspertizu u kvalitetnom planiranju i dizajnu web stranice.

Dizajn

Tehnologije su danas u konstantnom razvoju, tako da treba voditi računa da vaša web stranica bude uvjek u trendu sa aktuelnom tehnologijom. To konkretno znači da ako imate web stranicu, a ona nije recimo “responsive” dizajna, velika je vjerovatnoća da ćete izgubiti veći broj posjetitelja koji je neće otvoriti iz jednostavnog razloga zato što se nikako ili loš prikazuje na mobilnim uređajima. Kako mobilni uređaji predstavljaju većinu, kada su u pitanju uređaji sa kojih se otvaraju web stranice, normalno je da treba povesti računa da web stranica bude takva da daje optimalan prikaz na takvim uređajima.

Izrada i testiranje

Kada smo prošli proces planiranja i dizajna, krećemo na sam proces konačne izrade web stranice u odgovaraćoj tehnologiji.

SEO

“Search Engine Optimatisation” je proces kojim se sadržaj web stranice prilagođava kako bi bio što bolje rangiran u tražilicama ti Google ili Bing. Da bi se to postiglo, moraju se poštovati određena pravila i preporuke kako u samom procesu izrade tako i u postavljanju sadržaja na web stranici. Zato smo mi tu da vam pomognemo.

Održavanje

Nakon što se stranica završi i postavi na server, potrebno je i održavati kako bi njen sadržaj bio aktuelan i kako bi krajnji korisnici dobili aktualne i ažurne informacije.