Mreže i održavanje opreme

Dobra komunikacija sa klijentom je klijentom je ključ uspjeha.

IT supportDozvoljavaući nam da održavamo vašu IT opremu i da budemo vaša mrežna podrška, omogućava vam da se orijentišete na ključni faktor a to je bavljenje vašim poslovanjem. Naš posao je da vaša oprema radi na optimalnom nivou.

Naši eksperti će, održavajući vašu mrežu, servere, računare i ostalu opremu, minimizirati neproduktivni period a maksimizirati produktivnost infrastrukture. Naši IT stručnjaci su tu da odgovore na probleme brzo, putem veze na daljinu ili dolaskom kod vas. Vaši sistemi će biti zaštićeni, osigurani, i dostupni kada vam trebaju, tako da vaši uposleni mogu biti više produktivni radeći svoj posao.

Rebus vam može ponuditi na vaš zahtjev plan koji je krojen prema vašem budžetu i potrebama vaše firme. Možemo biti vaš cjelokupni IT odjel ili dopuna vašeg IT odjela. Plan se pravi za svakog klijenta pojedinačno i njegove odražava ciljeve i mogućnosti.

Želimo vam navesti nekoliko mogućih primjera održavanja:

Održavanje kod korisnika

Iznajmite cjelokupni IT odjel ili koristite samo određene usluge našeg stručnog IT osoblja. naši konsultanti će za vas pripremiti plan održavanja sa tačno dovoljnom koičinom vremena i osoblja da vaše poslovanje može teći pouzdano, bez zastoja i neplaniranih troškova radi veće profitabilnosti.

Održavanje po pozivu ili van radnog vremena

Neugodne situacije i nezgode se dešavaju onda kada se najmanje nadate. Mi imamo rješenje za vas! Naš tim IT eksperata je tu da odgovori na nastale probleme ako zatreba čak i nakon radnog vremena.  Nakon konsultacija sa našim ekspertima koji će vam dati prijedlog, možete odlučiti koje od ponuđenih rješenja je najbolje za vas.

 Podrška na daljinu

Ukoliko vam se desi da vam treba pomoć odmah i niste u situaciji da čekate dok IT tehničar dođe do vas, postoji rješenje. Naši tehničari se mogu konektovati uz pomoć aplikacija za daljinski pristup računarima, te vam u najkraćem mogućem roku otkloniti problem na računaru ili na serveru.

Za naše korisnike koji imaju ugovor o održavanju, odvojili smo tim experata koji prate i nadziru stanje vaše opreme te reaguju na bilo koji signal o mogućem problemu kako vi nebi imali problema u radu.

 Održavanje servera i računara

Kod IT opreme cilj je da je ona funkcionalna i na raspolaganju cijelo vrijeme. Kada dođe do problema cilj je otkloniti probleme u najkraćem mogućem roku kako to nebi narušilo produktivnost. Uz ugovor o održavanju, mi vam omogućavamo monitoring kao i održavanje servera i računara, te njihovu sigurnost u smislu zaštite podataka, pravljenja sigurnosnih kopija i sl.

Kako se situacija na tržištu konstantno mjenja, sa nama ste u mogućnosti da se prilagođavate novonastaloj situaciji, bilo da imate potrebu za širenjem i smanjenjem, bez dodatnih komplikacija.